MIS CURSOS , TALLERES Y SEMINARIOS

lunes, 31 de marzo de 2014

TALLER DE CUINA DE PROXIMITAT A LA CASA ELIZALDE

Nom del curs :CUINA DE PROXIMITAT ( KILOMETRE ZERO )
Centre : La casa Elizalde 
C/Valencia , 302 . 08009 Barcelona . Telèfon - 93 488 05 90
Inici y periode del curs : Del 28 d'Abril al 16 de Juny
Horari del curs : Els dilluns de 16:30 a 18:30 hores 
Periode d'inscripcions : Del 31 de Març al 25 d'Abril 2014 . 
Inscripcions presencials .
Es poden fer també les inscripcions online a través de la web del centre ( cal registrar-se previament )

Precio : 69,62 € més suplement per ingredients .



La cuina de proximitat o de kilòmetre zero que s’ha posat molt de moda , no es mes que cuina tradicional de sempre  o receptes d’autor amb genuïns ingredients autòctons de les comarques on es conreen fruites i verdures o es crien animals .
Actualment cada cop es més complicat aconseguir aquests tipus d’ingredients i cada cop hi han més intermediaris a les cadenes agro-alimentaries .
En aquest interesant taller que et proposem , et guiarem a través de diferents receptes , on anar a comprar a les diferents botigues i mercats que hi han a Barcelona , a mes de fer-ne interesants receptes d’entrants freds i calents , plats principals , postres i aperitius amb productes de proximitat .
L'objectiu del curs es saber-ne on anar a comprar i escollir productes de kilòmetre zero .
Conèixer la genuïna cuina de comarques a Catalunya .
Per autèntics amants de la cuina de sempre amb productes autòctons de temporada .
Farem receptes i ensenyarem trucs per optimitzar al màxim els resultats .
Farem una part teòrica on t’explicarem els diferents la història dels ingredients amb els que treballarem i t’aclarirem tots els teus dubtes
Farem una preparació dels ingredients .
Els cuinarem i al final de la classe farem la presentació final dels plats i degustació .
Les classes son participatives i dinámiques .
Cal portar davantal i tupper per si sobra menjar .





Programa del taller

1. Arròs a la sitgetana amb malvasia .
2. Calamars farcits de botifarra de perol gratinats amb melmelada de codony de Tremp .
3. Pastís de melmelada de taronges amargues de les terres del Ebre .
4. Crema freda d’ametlles de Tarragona
5.Canelons de recuit de drap i peres de Puigcerdà .
6.Clafoutis de cireres de Sant Climent de Llobregat .
7.Tomàquets cor de bou de Gavà farcits d’arròs vermell i pesto .
8.Pessols de Llavaneres ofegats .
9.Quiche de mantega de la Cerdanya amb carxofes del Prat .
10.Filet de vedella de Girona amb préssecs confitats  de L’Ordal .
11.Crema de faves del Prat .
12.Mandonguilles de pollastre de pagès del Montseny amb bolets i formatge tou de til-lers .



No hay comentarios:

Publicar un comentario