MIS CURSOS , TALLERES Y SEMINARIOS

domingo, 13 de octubre de 2013

FORMATGES A LA CUINA



Taller monogràfic d'un sol dia amb receptes ùniques pensades per aquest taller .
Farem 3 receptes on el mon dels formatges cobrarà espècial protagonisme .
A més d'aquestes 3 receptes parlarem de molts tipus de formatges adients amb altres ingredients .
Com diferents tipus de formatges blaus ( roquefort , gorgonzola , cabrales ... ) casen amb diferents tipus de carns , verdures , pastes , etc .
O formatges més cremosos com el torta del casar , camembert , brie també els podem utilitzar en aperitius i receptes concretes .
També farem una xerrada teòrica sobre la utilització de alguns formatges barrejats amb fruites i amanides .
En definitiva concentrarem en 2 hores una més que interesant xerrada i cuina al voltant dels formatges .
Al final de la classe degustarem el que haurem cuinat i maridarem amb el seu corresponent vi .
Per autèntics amants de tots els tipus de formatges .

Programa del monogràfic

*Torradetes amb melmelada de fruits vermells i formatge camembert fregit
*Croquetes de torta del casar
*Hamburgueses farcides de cabrales 
*Pastís de 3 formatges amb fruits vermells ( postres )



Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311


Inici y periode del curs : 18 d'octubre ( monogràfic d'un sol dia )
Horari del curs : Divendres 18 d'octubre de 19:30 a 21:30
Periodo de inscripciones : Fins el mateix dia del curs
Precio : 9,50 € + 3 € de suplement per ingredients 



No hay comentarios:

Publicar un comentario