Aquest proper divendres 15 de novembre , faré una clase monogràfica al centre cívic el sortidor al barri del poble sec de Barcelona .
Serà de 18:30 a 21:30 , i explicarem a través de varies receptes tot el que es necessita saber per tractar la carn de caça . Temps de marinatge , temporada alta per poder-la menjar , guarnicions adecuades per poder sentir al màxim el seu sabor .
A més de les receptes que farem a classe , donarem idees per dur a terme d'altres receptes amb cèrvol , porc senglar , guatlles , perdius amb diferents tipus de cocció com estofades , a la planxa o escabetxades sempre segons el tipus d'animal i/o la part que cuinarem .
A més al final de la classe , per gaudir dels plats que haurem cuinat farem un sopar amb el seu corresponent maridatge .
Si ets un admirador/a de la cuina de caça no et pots perdre aquest monogràfic espècial al centre cívic el sortidor .
Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311
Google maps : https://maps.google.es/maps?client=safari&oe=UTF-8&q=Plaça+del+sortidor+12+.+Barcelona&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x12a4a267b5f78a87:0xb01a590480a21d3e,Plaça+del+Sortidor,+12,+08004+Barcelona&gl=es&ei=GfBaUvbsOPH20gXGrYHgCA&ved=0CB8Q8gEoATAA
Inici y periode del curs : 15 de novembre ( monogràfic d'un sol dia )
Horari del curs : Divendres 15 de novembre de 18:30 a 21:30
Periode de inscripcions : Fins el dia abans del curs
Preu : 14 € + 4 € de suplement per ingredients
No hay comentarios:
Publicar un comentario