MIS CURSOS , TALLERES Y SEMINARIOS

lunes, 4 de noviembre de 2013

MONOGRÀFIC CARN DE CAÇA AL CC EL SORTIDOR


Aquest proper divendres 15 de novembre , faré una clase monogràfica al centre cívic el sortidor al barri del poble sec de Barcelona .
Serà de 18:30 a 21:30 , i explicarem a través de varies receptes tot el que es necessita saber per tractar la carn de caça . Temps de marinatge , temporada alta per poder-la menjar , guarnicions adecuades per poder sentir al màxim el seu sabor .
A més de les receptes que farem a classe , donarem idees per dur a terme d'altres receptes amb cèrvol , porc senglar , guatlles , perdius amb diferents tipus de cocció com estofades , a la planxa o escabetxades  sempre segons el tipus d'animal i/o la part que cuinarem .
A més al final de la classe , per gaudir dels plats que haurem cuinat farem un sopar amb el seu corresponent maridatge .
Si ets un admirador/a de la cuina de caça no et pots perdre aquest monogràfic espècial al centre cívic el sortidor .


Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311
Inici y periode del curs : 15 de novembre ( monogràfic d'un sol dia )
Horari del curs : Divendres 15 de novembre de 18:30 a 21:30
Periode de inscripcions : Fins el dia abans del curs
Preu : 14 € + 4 € de suplement per ingredients 


No hay comentarios:

Publicar un comentario