Taller monogràfic on t'ensenyarem tot el que et cal saber sobre la salsa romesco .
Una salsa ben especial i de casa nostra feta a base de tomaquets i alls escalivats , fruits secs , pa sec i l'ingredient primordial , les nyores .
Podem utilitzar aquesta salsa en un munt de receptes , no només en el xató i els calçots que es on s'emporta la palma .
En aquest taller de 2 hores t'ensenyarem a fer correctament una bona i densa salsa romesco amb els petits truquets de xef perquè et surti perfecta .
Farem una xerrada on t'aclarirem tots els dubtes .
La classe serà participativa i al final de la mateixa farem un sopar degustació amb el vi corresponent .
Vine el divendres 19 de febrer al sortidor , tot un referent en monogràfics gastronòmics , a passar una bona estona i a aprendre .
Programa del monogràfic
*Pasta fresca amb salsa romesco i fruits del mar
*Romescada de peix .
Una salsa ben especial i de casa nostra feta a base de tomaquets i alls escalivats , fruits secs , pa sec i l'ingredient primordial , les nyores .
Podem utilitzar aquesta salsa en un munt de receptes , no només en el xató i els calçots que es on s'emporta la palma .
En aquest taller de 2 hores t'ensenyarem a fer correctament una bona i densa salsa romesco amb els petits truquets de xef perquè et surti perfecta .
Farem una xerrada on t'aclarirem tots els dubtes .
La classe serà participativa i al final de la mateixa farem un sopar degustació amb el vi corresponent .
Vine el divendres 19 de febrer al sortidor , tot un referent en monogràfics gastronòmics , a passar una bona estona i a aprendre .
Programa del monogràfic
*Pasta fresca amb salsa romesco i fruits del mar
*Romescada de peix .
Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311
Inici y periode del curs : Dimecres 19 de febrer
Horari del curs : De 19:30 a 21:30
Periodo de inscripciones : Fins 5 dias abans del inici del taller .
Preu : 9,50 € + 4 € de suplement per ingredients
No hay comentarios:
Publicar un comentario