Monogràfic de 2 hores on t'explicarem a través de 2 receptes d'autor aquest peculiar ingredient , clàssic de la gastronomia catalana .
La botifarra d'ou es tradicional menjar-la el dijous gras de carnestoltes .
El primer dia de carnaval comença el dijous gras i la tradició mana de menjar-ne top tipus de botifarras i productes derivats del porc i en especial la botifarra d'ou barrejades en truites .
En aquest taller li donarem la volta i farem 2 receptes d'autor tot emprant botifarra d'ou .
2 receptes que he pensat únicament per aquest taller .
Una es es unes carxofes farcides de soufflé de botifarra d'ou i l'altra es un coulant salat de puré de patates i botifarra d'ou .
I al final de la classe farem un sopar degustació amb el que cuinarem a classe .
Les classes son participatives i molt dinámiques .
Tota una experiència gastronómica que no et pots perdre !!!Al centre cívic el sortidor el dimecres 19 de febrer de 19:30 a 21:30 . Tot un referent de tallers monogràfics de cuina .
Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311
Inici y periode del curs : Dimecres 19 de febrer
Horari del curs : De 19:30 a 21:30
Periodo de inscripciones : Fins 5 dias abans del inici del taller .
Precio : 9,50 € + 4 € de suplement per ingredients
No hay comentarios:
Publicar un comentario