Taller monogràfic d'un sol dia amb receptes ùniques pensades per aquest taller .
Farem 3 receptes on el mon dels formatges cobrarà espècial protagonisme .
A més d'aquestes 3 receptes parlarem de molts tipus de formatges adients amb altres ingredients .
Com diferents tipus de formatges blaus ( roquefort , gorgonzola , cabrales ... ) casen amb diferents tipus de carns , verdures , pastes , etc .
O formatges més cremosos com el torta del casar , camembert , brie també els podem utilitzar en aperitius i receptes concretes .
També farem una xerrada teòrica sobre la utilització de alguns formatges barrejats amb fruites i amanides .
En definitiva concentrarem en 2 hores una més que interesant xerrada i cuina al voltant dels formatges .
Al final de la classe degustarem el que haurem cuinat i maridarem amb el seu corresponent vi .
Per autèntics amants de tots els tipus de formatges .
Programa del monogràfic
*Torradetes amb melmelada de fruits vermells i formatge camembert fregit
*Croquetes de torta del casar
*Hamburgueses farcides de cabrales
*Pastís de 3 formatges amb fruits vermells ( postres )
Profesor : Diego Molina Carrasco
Centre : Centre cívic el sortidor . Plaça del sortidor 12 . Barcelona . Metro poble sec . Telèfon - 934 434 311
Google maps : https://maps.google.es/maps?client=safari&oe=UTF-8&q=Plaça+del+sortidor+12+.+Barcelona&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x12a4a267b5f78a87:0xb01a590480a21d3e,Plaça+del+Sortidor,+12,+08004+Barcelona&gl=es&ei=GfBaUvbsOPH20gXGrYHgCA&ved=0CB8Q8gEoATAA
Inici y periode del curs : 18 d'octubre ( monogràfic d'un sol dia )
Horari del curs : Divendres 18 d'octubre de 19:30 a 21:30
Periodo de inscripciones : Fins el mateix dia del curs
Precio : 9,50 € + 3 € de suplement per ingredients
No hay comentarios:
Publicar un comentario